29 oktober 2006

Han är rökt

Kent Ekeroth i SD Lund är inne på samma berömvärda linje som Huntington och Pim Fortuyn:

Det är en akut situation där moralisk och kulturell relativism har urholkat och fortsätter att urholka Europa. Eftergiftspolitik, totalt oansvarig immigrationspolitik, naivitet, vänsterinflytande kombinerat med en fascination för islamism och förakt för det egna kulturarvet har tagit Europa till randen av kollaps.

Jag har aldrig talat med honom, än mindre mött honom. Allting tyder dock på att Ekeroth är mycket intelligent. Varför gör han då som han gör? Inser han inte att konstruktiv samhällskritik är tillåtlig, men aldrig verklig systemkritik?

Ekeroth både bloggar och skriver på SDU:s webbforum. Idag skriver han på forumet att han blivit uppringd av Expressen. Det var naturligtvis bara en tidsfråga. Man behöver inte vara mästare i google fu för att luska ut att Ekeroth är en aktiv sverigedemokrat som arbetar på en svensk ambassad i en judisk stat någonstans långt därborta.

Man behöver inte vara världsmästare för att inse hur detta beska besked kommer att mottas av Carl Bildt och ledningen i Arvfurstens palats. Ekeroth är rökt. Om det vill sig illa befinner han sig om ett par korta år i Littorins förnyade aktivietsgaranti.